Història

El C.T.T. Balaguer neix el 1990 gràcies a l'afició de diferents persones que aconsegueixen, amb molts esforços, un petit local adjunt a un gimnàs al poliesportiu de Balaguer. Amb els anys el gimnàs desapareixerà i el club pot ampliar les seves instal·lacions i comença a participar en diverses competicions, partint d'una base encara molt elemental però que es convertirà en el puntal que farà que en el futur apareguin grans jugadors.

Els inicis
Els inicis dels petits

El seu fundador, Santiago Eroles, fou el president desde la seva creació fins l'any 2001 que deixa el càrreg i una jugadora, Anna Biscarri, el substitueix.

Cal dir que el C.T.T. Balaguer és un dels clubs més antics de Lleida i per ell hi han passat alguns dels millors jugadors de la província.

Actualment, el Balaguer compta amb una cinquantena de socis i jugadors, dels quals una  vintena són  jugadors federats, i quatre equips que competeixen en lligues provincials i estatals. També participa en totes les competicions provincials, catalanes i estatals amb jugadors de totes les edats.

La temporada 2004-2005 es crea a Balaguer el primer equip femení nacional de la història del tennis taula lleidatà gràcies a un nou espònsor, Villart Logístic, i a la incorporació de la jugadora romanesa, Loredana Raduta. L'equip comptarà també amb una jugadora ja amb experiència en lligues nacionals, la balaguerina Anna Biscarri, a més de Marta Gatnau, Mª Teresa Gimeno i Laia Torregrosa.

Loredana Raduta Li Yan Lan

La temporada 2005-2006, aquest mateix equip aconsegueix l'ascens a la Divisió d'Honor Femenina en la que competeix durant la temporada 2006-2007, classificant-se en una meritòria 5a posició, i reforçant-se amb la jugadora nacionalitzada espanyola però d'orígen xinés, Li Yan Lan.

A mitjans de 2007, el club es trasllada a un nou local de joc, el Pavelló Molí de l'Esquerrà, amb una capacitat per a sis taules.

La temporada 2007/2008, el Balaguer - Villart Logístic aconsegueix la 2a posició del seu grup a la Lliga de Divisió d'Honor Femenina, amb l'equip format per Yan Lan Li, Loredana Raduta, Anna Biscarri, Laia Torregrosa i Marta Gatnau. A més, en aquesta temporada la parella formada per Yan Lan Li i Anna Biscarri guanya el Campionat de Catalunya en la modalitat de dobles. I també en aquesta mateixa temporada, el CTT Balaguer organitza per primer cop un curs de Tennis Taula reconegut amb 3 crèdits de lliure elecció per la Universitat de Lleida, impartit per Anna Biscarri i Loredana Raduta al Pavelló del Molí de l'Esquerrà de Balaguer.

Per aquesta creixent activitat esportiva i de presència als medis de comunicació, l'Associació de la Premsa Esportiva de Lleida va nominar el CTT Balaguer entre les tres Millors Entitats Esportives de Lleida del 2007.

La temporada 2008-2009 l'equip Balaguer-Villart Logístic es proclama campió de la Lliga de Divisió d'Honor Femenina, tot i que renuncia a competir en la màxima categoria per temes econòmics.

En la temporada 2009-2010, el Balaguer-Villart Logístic juga novament la fase d'ascens i l'aconsegueix, ascendit, aquest cop si, a la Superdivisió Femenina, on jugarà la temporada 2010/2011.

En aquesta mateixa temporada 2009-2010, l'equip provincial juvenil es proclama campió de lliga, mentre que l'equip de Primera Provincial, a més de proclamar-se també campió, ascendeix a la categoria Preferent.

El CTT Balaguer és elegit per l'Associació de la Premsa Esportiva de Lleida com a "Millor Entitat Esportiva de Lleida" en el 2009, i per la Federació Catalana de Tennis Taula com a millor club de de Lleida.

En la temporada 2010/2011, el CTT Balaguer fitxa a la jugadora xinesa Tinting Wang per formar equip amb la jugadora d'orígen xinès Yan Lan Li, i amb la balaguerina Anna Biscarri, que, integrades a l'equip del Balaguer - Villart Logístic, s'estrenen a la Superdivisió Femenina. Al mateix temps el CTT Balaguer crea un segon equip a la Primera Divisió Femenina, el Balaguer - Cudós Consultors, liderat per la jugadora romanesa Loredana Raduta, i les catalanes Laia Torregrosa, Victòria Sancho, Sílvia Ferré i Anna Verdés.